Besøg vores butik/showroom i Hellerup

Kom ind og oplev vores indretning og den unikke stemning med egne øjne.​

Velkommen til vores verden

Få en god snak med os over en kop kaffe, og lad os blive klogere på dine forventninger til dit næste indretningsprojekt.

På den måde kan vi bedre realisere dine drømme og indrette et hjem der passer til din personlige smag. Det er helt uforpligtende at besøge vores showroom og er tænkt til at give dig en god ide om hvad vi laver. Book et møde i dag.

Hos Rêve home er vi eksperter i at se og udnytte rummets potentiale og skabe indretning med flotte kreative detaljer. Det giver dig et unikt hjem. Se et udvalg af vores tidligere projekter og få inspiration til hvordan du ønsker din boligindretning.

Du er også velkommen til blot at kigge forbi vores butik og lade dig inspirere af alle vores ting, som selvfølgelig også kan købes med hjem.

Book et møde

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

​Vi er Mette og Christina – professionelle boligstylister med flere års erfaring inden for en bred vifte af forskellige projekter. Vi laver både indretninger for private samt erhverv.

Sammen udgør vi et effektivt dynamisk team med et skarpt øje for den personlige boligindretning.

Når vi starter på et nyt projekt, tager vi altid udgangspunkt i den enkeltes unikke behov og indretter din bolig præcis efter din smag.

Samtidig sørger vi for at alt passer sammen og skaber en harmonisk balance i hjemmet. Det gør vi gennem eksklusive møbler.

Vi bestræber os på at lave indretningen, så du hurtigt kan se en forskel.

Vi kan både lave små og store forandringer, beslutningen er op til dig. 

Se vores cases

Fuldendt indretning inden for dine rammer

Fortæl os om projektets budget og sammen skræddersyr vi den bedste løsning til dig. Med vores mange års erfaring garanterer vi at budgettet ikke løber løbsk, og sørger for at fuldende projektet med flot design og et kreativt touch helt ned til mindste detalje. Når vi starter på et nyt projekt, gør vi det helhjertet og med stor passion for at personliggøre dit hjem med eksklusive møbler.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til hvad der rører sig indenfor eksklusiv boligindretning og de nyeste, flotteste trends fra mærker af høj kvalitet. Derfor har vi en unik indsigt i hvilke designs der passer perfekt til din smag, som kan opfylde dine behov på elegant og funktionel vis.

Som boligstylister er vi altid på udkig efter nye spændende projekter- Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre om dit næste projekt!

Kontakt os

Instagram​

Mette: 2487 1416​ / Christina: 6168 2511​

E-mail: info@revehome.dk​​

Find vej til vores showroom

Strandvejen 136B, 2900 Hellerup

Rêve Home ApS​  |  CVR: ​37763942  |