Hvad kan rêve home gøre for dig?

Vi er Mette og Christina – professionelle boligstylister med flere års erfaring inden for en bred vifte af forskellige projekter. Sammen udgør vi et effektivt dynamisk team med et skarpt øje for den personlige boligindretning. Når vi starter på et nyt projekt, tager vi altid udgangspunkt i den enkeltes unikke behov og indretter din bolig præcis efter din smag. Samtidig sørger vi for at alt passer sammen og skaber en harmonisk balance i hjemmet. Det gør vi gennem eksklusivt møbler.

Vi bestræber os på at lave indretningen, så du hurtigt kan se en forskel. Vi kan både lave små og store forandringer, beslutningen er op til dig. 

Fuldendt indretning inden for dine rammer

Fortæl os om projektets budget og sammen skræddersyr vi den bedste løsning til dig. Med vores mange års erfaring garanterer vi at budgettet ikke løber løbsk, og sørger for at fuldende projektet med flot design og et kreativt touch helt ned til mindste detalje. Når vi starter på et nyt projekt, gør vi det helhjertet og med stor passion for at personliggøre dit hjem med eksklusive møbler.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til hvad der rører sig indenfor eksklusiv boligindretning og de nyeste, flotteste trends fra mærker af høj kvalitet. Derfor har vi en unik indsigt i hvilke designs der passer perfekt til din smag, som kan opfylde dine behov på elegant og funktionel vis.

Som boligstylister er vi altid på udkig efter nye spændende projekter- Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre om dit næste projekt!

Strandvejen 136B, 2900, Hellerup

info@revehome.dk

+45 24 87 14 16 / +45 61 68 25 11